Ενισχυμένη πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια και κλειδαριά γαλβανιζέ APB-3L

Ενισχυμένη πτυσσόμενη μπαριέρα με 3 πόδια και κλειδαριά γαλβανιζέ APB-3L

Πτυσσόμενη μπάρα parking από γαλβανιζέ (electric zinc) χαλυβδοσωλήνα διαμέτρου Φ50mm με εξαιρετικά ενισχυμένες αρθρώσεις. Η μπάρα προστατεύει την θέση στάθμευσης σας ενώ έχει πόδι αντιστήριξης για μεγαλύτερη αντοχή και διαθέτει ενσωματωμένη κλειδαριά για να κλειδώνει.

Τιμή προϊόντος Πτυσσόμενη μπαριέρα APB-3L
Τιμή λιανικής: € 169,00 ανά τεμάχιο
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.  Χαρακτηριστικά

Made in Italy

Μπάρα parking αυτοκινήτων Ιταλικής κατασκευής με ενσωματωμένη κλειδαριά ασφαλείας, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής!

Η αρθρωτή μπάρα parking APB-3L (τρίποδη) με ενσωματωμένη κλειδαριά αποτελεί έναν απλό και οικονομικό τρόπο προστασίας των θέσεων στάθμευσης οχημάτων.

Η μπάρα είναι αρθρωτή - πτυσσόμενη με 3 πόδια και είναι κατασκευασμένη από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα διαμέτρου Φ50mm για μεγαλύτερη αντοχή. Έχει μήκος 940mm και ύψος 460mm. Το γαλβάνισμα είναι εξαιρετικής ποιότητας (electric zinc) ενώ η υφή και η αισθητική της μπάρας είναι ανώτερη και γίνεται αμέσως αντιληπτή σε σχέση με άλλες μπάρες. Πρόκειται πιθανώς για την πιο όμορφη και ποιοτική μπάρα παγκοσμίως καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση πωλήσεων της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Μπάρα στάθμευσης αυτοκινήτων

Διαθέτει ενσωματωμένη κλειδαριά η οποία προσαρμόζεται στο πόδι αντιστήριξης για να ασφαλίζει καθώς και 2 κόκκινες αντανακλαστικές ταινίες στο επάνω μέρος ώστε να γίνεται ευδιάκριτη από τους οδηγούς και τους διερχόμενους τη μέρα και τη νύχτα. Το χαρακτηριστικό όμως που την κάνει να διαφέρει από τις υπόλοιπες μπάρες parking της αγοράς είναι οι ειδικά διαμορφωμένες αρθρώσεις οι οποίες είναι εξαιρετικά ενισχυμένες ώστε να αντέχουν ακόμα και σε πατήματα από ρόδες αυτοκινήτων.

Αρθρωτή μπάρα parking APB-3L

Οι πτυσσόμενες μπαριέρες parking προστατεύουν τους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους από παράνομη είσοδο και στάθμευση οχημάτων και ασφαλίζουν έναντι κλοπής το οχημά σας όταν έχετε παρκάρει. Αποτρέπουν το παρκάρισμα μπροστά από πόρτες που οδηγούν σε χώρους φόρτωσης εμπορευμάτων.

Διαστάσεις μπάρας

Ταυτόχρονα προστατεύουν το κτίριο από προσπάθειες διάρρηξης με τρακάρισμα της πόρτας. Με την μπάρα κατεβασμένη τα αυτοκίνητα και οι πεζοί διέρχονται ελεύθερα από πάνω τους.

Το πολύ μικρό ύψος που καταλαμβάνει στην θέση αυτή (λιγότερο από 6 cm) επιτρέπει την άνετη διέλευση και στα χαμηλότερα οχήματα. Δείτε στο παρακάτω σχήμα τις διαστάσεις της μπάρας.

Διαστάσεις μπάρας

Οι μπάρες parking είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε μεγάλα πάρκινγκ (επαγγελματικά, επιχειρήσεων, πολυκαταστημάτων κλπ) όταν θέλουν να εξασφαλίσουν σε μόνιμους πελάτες τους ή σε στελέχη τους ότι κάποιες θέσεις στάθμευσης θα είναι πάντα διαθέσιμες. Οι δημοτικές αρχές μπορούν να πεζοδρομούν με τις μπάρες περιοδικά κάποιους χώρους επιτρέποντας την κυκλοφορία αυτοκινήτων μόνο σε συγκεκριμένες ώρες για εφοδιασμό των καταστημάτων.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε τουριστικές περιοχές όπου η διαχείριση της κυκλοφορίας είναι δύσκολη και οι ανάγκες μεταβάλλονται συχνά. Οι αυτοκόλλητες κόκκινες ανακλαστικές ταινίες που είναι τοποθετημένες σε όλες τις αναδιπλούμενες μπάρες τις κάνουν ευδιάκριτες από μακριά. Είναι δυνατόν να τοποθετηθούν και κατά μήκος των πεζοδρομίων για να διαχωρίσουν με ασφάλεια την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Οι αντιπροσωπείες και εκθέσεις αυτοκινήτων μπορούν με τις μπάρες να προστατέψουν τις θέσεις πάρκινγκ αλλά και τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν σε αυτές.

Όταν χρειαστεί να μετακινηθεί κάποιο αυτοκίνητο οι μπάρες μπορούν εύκολα να ξεκλειδώσουν και να περιστραφούν στην οριζόντια θέση ανοίγοντας τον δρόμο και διευκολύνοντας την είσοδο και την έξοδο.

Στην ουσία πρόκειται για τον απλούστερο και οικονομικότερο τρόπο για να εξασφαλίσετε ότι η ιδιωτική σας θέση στάθμευσης έξω από το σπίτι ή το κατάστημά σας θα είναι πάντα διαθέσιμη. Κατάλληλες για:

  • Θέσεις Φόρτωσης
  • Χώρους στάθμευσης
  • Βιομηχανίες - Εργοστάσια
  • Δημοτικούς χώρους
  • Ιδιωτικά γκαράζ
  • Ξενοδοχεία
  • Χώρους εκδηλώσεων
  • Θέσεις αναπήρων

Τρίποδη μπάρα

/ τηλ: 2105551622 / / fax: 2105551623 / / Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή (εργάσιμες ημέρες - εκτός διακοπών και αργιών) - από 9 το πρωί έως 7 το απόγευμα (09:00-19:00) /